skip to Main Content

Customer service / Klantenservice

Wil jij je klanten een feilloze klantenservice bieden? Bereikbaar zijn op de kanalen die voor jouw klant relevant zijn? Wil je de klanttevredenheid verhogen en klanten langer aan je binden? Ervoor zorgen dat je klanten weer trots worden op je bedrijf? Wij kijken graag samen naar hoe jij onderscheidende service bereikbaar maakt voor jouw klanten, door je klantenservice uit te besteden aan 2Contact.

Onze oplossingen voor je klantenservice

Met omnichannel klantenservice op elk denkbaar kanaal bereikbaar voor je klanten

Omnichannel Klantenservice

Heb jij klanten die het fijn vinden om snel via WhatsApp een vraag te stellen? Of klanten die juist graag in een persoonlijk gesprek uit willen leggen welke problemen ze ervaren? Klanten die ‘s avonds laat, wanneer het hen uitkomt, in de pen klimmen voor een uitgebreide mail aan je klantenservice? 

Al deze klanten verdienen de beste service, elk op hun eigen kanaal. Samen kijken we naar welk kanaal bij welk probleem en welke klant past, zodat we van al je klanten enthousiaste klanten maken.

Wij leveren jouw klanten de beste klantenservice via:

  • Telefoon
  • Mail
  • Chat
  • WhatsApp
  • SMS
  • Social
Webcare inzetten om online grip te houden op je reputatie

Webcare

Heb je klanten die zich graag online uitspreken over je producten en service? Klanten die zich gehoord willen voelen, of ze nou teleurgesteld of blij zijn? Wij zorgen ervoor dat je de online reacties van je klanten snel in het vizier hebt en met je klanten in contact komt. Een ontevreden klant omturnen tot een ambassadeur? Blijer kun je ons niet krijgen. Er is geen beter visitekaartje voor je bedrijf, dan online enthousiasme!

Wij gaan social engagement aan en komen in contact met jouw klanten. Zo creëren we nog meer awareness voor jouw merk. Bovendien voeden wij jou met de feedback en advies om de online content steeds beter te laten matchen met jouw doelgroep. 

Klantcontact automatiseren, kosten verlagen en klanttevredenheid verhogen door de inzet van een chatbot

Chatbot

Bestaat het beantwoorden van je chatverkeer nu nog teveel uit handwerk? En heb je het idee dat je in die chats meer aan copy-paste doet, dan écht persoonlijk contact te bieden? Of bellen klanten je klantenservice nu nog te vaak met steeds dezelfde vragen? Samen kunnen we kijken hoe een geautomatiseerde chatoplossing jouw klanten beter, sneller en efficiënter kan helpen, zodat je menselijk contact kunt reserveren voor de gevallen waar dat écht een meerwaarde heeft.

Vertrekkende klanten binnenhouden met behulp van de Savedesk

Savedesk

Stappen je klanten te gemakkelijk op? Zou je meer willen weten over waarom je klant vertrekt? Wil je klanten nog een laatste aanbod doen, voordat ze een definitieve keuze maken? Samen kijken we graag hoe onze Commercieel Klantadviseurs ervoor kunnen zorgen dat minder klanten je bedrijf verlaten. En als ze dan toch vertrekken, dan zorgen we dat jij exact weet wat de beweegredenen zijn. Zo zorgen we er samen voor dat je morgen minder opzeggers hebt.

Pro actief problemen oplossen voor je klanten

Service Call

Weet jij precies op welk moment in de Customer Journey je klant behoefte heeft aan persoonlijk contact? Wil jij periodiek peilen of je klanten nog wel happy zijn? Samen kijken we naar de beste strategie om je klanten proactief te benaderen en service te verlenen. Onze experts in klantcontact spotten ook de commerciële kansen; want waarom zou je een tevreden klant niet proberen langer aan je te binden? Daar komt bij: problemen die je voor bent, komen ook niet meer terecht op je klantenservice!

Creditmanagement & Incasso

Heb je moeite met het incasseren van je abonnementskosten? Verlies je klanten op betaalgedrag? Heb je behoefte aan meer grip op je inkomsten en wil je je klanten blijer maken in dat proces? We leggen je graag uit hoe wij klanten enthousiast maken door de inzet van persoonlijk contact bij betalingsachterstanden. Door vroeger in het proces samen met je klanten te zoeken naar een oplossing of proactief te informeren. Zo verkleinen we betalingsproblemen, vergroten we het enthousiasme en verlengen we de levensduur van je klanten.

Onze aanpak gaat verder dan een goede klantenservice

Op welke manier je ook service wilt leveren op je klantenservice; wij geloven in een aanpak die verder gaat dan dat alleen een sterk contactmoment. Lees daarom hier hoe we de uitkomsten van onze contacten omzetten in concrete marktinzichten waar jij mee verder kunt.

Verdient jouw klant ook de beste service? Neem dan contact met ons op voor het efficient uitbesteden van je klantenservice!

Back To Top

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.