skip to Main Content

Data & Analytics

Wil je snel de belangrijkste KPI’s voor je klantcontact in kunnen zien? Wil je op basis van data weloverwogen keuzes kunnen maken voor je klanten? Zeker weten dat elk klantcontact op het beste moment en via het beste kanaal plaatsvindt? Geloof jij dat de inzet van data ervoor moet zorgen dat je klanten beter en sneller worden geholpen?

Om de klantervaring van jouw klanten continu te verbeteren, bouwen we relevante data op over alle activiteiten die we uitvoeren. Samen kijken we naar relevante toepassingen om je klanten nóg enthousiaster te maken.

Onze oplossingen

Smart Call

Je klanten benaderen op het beste moment? Voor elke klant het beste kanaal kiezen? Meer klanten spreken in minder tijd? Samen kijken we hoe Smart Call de oplossing biedt voor deze vragen. Door slimme inzet van data, zijn we in staat om voor al je klanten afzonderlijk te bepalen wanneer en hoe we het beste in contact kunnen komen.

Smart Agent

Wat zou het voor jou betekenen als je in contact komt met je klanten op het juiste moment, met de juiste boodschap, uitgesproken door de juiste persoon? Met Smart Agent zetten we data in om al deze variabelen optimaal te krijgen. Wij weten welke Commercieel Klantadviseurs het beste matchen met jouw type klanten. Door de slimme inzet van data, zorgen we ervoor dat je klanten het best passende klantcontact krijgen!

Data Science

Wil je beslissingen nemen op basis van feiten? Vermoedens gestaafd zien aan de hand van data? Ben je benieuwd naar de inzichten die je alleen kunt verkrijgen op basis van grote hoeveelheden data? Samen met onze Data Scientist kijken we graag naar welke schatten er verborgen zitten in jouw klantdata. Als vertrekpunt nemen we dan je hypothese, of we kijken naar welke verbanden we kunnen trekken op basis van machine learning. Wij nemen dat ingewikkelde proces uit handen en zetten het om in een simpel doel; de klantervaring van jouw klanten nog mooier maken.

Dashboarding

Wil je altijd inzicht hebben in de performance op je salescampagne of klantenservice? Wil je zelf dieper in de resultaten kunnen duiken, zonder afhankelijk te zijn van een ander? In één oogopslag kunnen zien waar de aandacht vandaag naartoe moet? Samen kijken we naar de KPI’s die voor jou relevant zijn. Via een veilige online omgeving, bieden we jou real time inzicht in de performance en geven we je de tools in handen om zelf analyses te kunnen maken.

Onze aanpak gaat verder

Het opbouwen van data levert mooie inzichten. Wij geloven alleen niet dat het stopt bij het presenteren van een reeks getallen. Hoe ga je die data omzetten naar concrete verbeteringen en keuzes? Lees daarom hier hoe wij met deze data, en de eerder verworven marktinzichten, aan de gang gaan met improvements voor jouw klanten.

Verdwaald geraakt in je data? Neem contact op en leer kansen spotten in je eigen data!

Back To Top

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.