skip to Main Content

Sfeerimpressie

Wij vinden dat je plezier moet kunnen hebben in je werk. Dat je vol trots voor onze opdrachtgevers aan de slag kunt. En we leggen je graag uit hoe we dat, samen met onze klantadviseurs, voor elkaar krijgen.

Wat je bij ons kunt verwachten:

Of onze Commercieel Klantadviseurs nu werken op de locatie Haarlem, Den Bosch, of inhouse bij onze opdrachtgever op Sloterdijk; alle vestigingen beschikken over ruime, open werkvloeren. Er is veel ruimte voor onderling contact en overleg. We geloven niet in saaie afgesloten hokjes, waarin onze collega’s in afzondering hun werk moeten doen.  Door slimme inzet van geluidsdemping en gebruik te maken van goede headsets, zijn we in staat om elk klantcontact tot een prettige ervaring te maken. Voor onze medewerkers én voor de klanten van onze opdrachtgevers!

De open werkvloeren passen ook goed bij hoe 2Contact georganiseerd is: een platte organisatie, met een bottom-up filosofie. Mooie termen natuurlijk. Maar bij 2Contact eigenlijk vooral heel logisch: onze Commercieel Klantadviseurs staan elke dag in contact met duizenden klanten. Zij weten wat er speelt en zijn daarmee de aangewezen bron voor de beste ideeën, inzichten en verbeteringen. Hun betrokkenheid maakt het verschil voor jouw klanten.

Betrokkenheid cultiveren

We kunnen er heel eerlijk over zijn: er worden niet zoveel mensen geboren met een blinde passie voor klantcontact. Toch durven we te zeggen dat we alleen maar winnaars inzetten voor het contact met jouw klanten. Hoe we dat doen? Op een aantal manieren. We vertellen er je graag meer over.

Feedback

Onze Campaign Managers monitoren nauwgezet hoe de Commercieel Klantadviseurs zich ontwikkelen op jouw project. Dat betekent: live meeluisteren en feedback geven.  Gericht gesprekken terugluisteren om te trainen op beter luisteren. Webcare reacties met elkaar evalueren. Alle technieken die van belang zijn voor jouw klanten, worden door ons gecoacht. Elke dag weer.

"Wij kiezen voor de trainingsmethode die past bij het vraagstuk én onze klantadviseur."

Trainen op maat

Moet er aan een bepaalde skill gewerkt worden om jouw klanten goed te kunnen servicen? Dan gaan we trainen. We kijken kritisch naar de trainingsmethode: deze moet passen bij het vraagstuk en bij onze klantadviseur. Afhankelijk van deze uitkomst, verbeteren we de skillset van onze mensen door middel van;

"Wij geloven dat je beter presteert met een helder doel voor ogen."

KPI’s vaststellen, laten zien & halen

Wij geloven dat je beter presteert, als je een helder doel voor ogen hebt. Dat betekent dat we samen met de opdrachtgever duidelijke KPI’s stellen. Met onze Commercieel Klantadviseurs stemmen we duidelijk af wat hun rol is bij het behalen van die KPI’s. Door inzet van slimme technische middelen, zijn de prestaties inzichtelijk. Zo weten al onze collega’s  altijd of ze op, of boven verwachting presteren. Ten opzichte van de groep, de historie of de verwachtingen; alle betrokkenen weten waar ze staan, wat er te doen valt en hoe zij zelf actief bij kunnen dragen aan positief resultaat. 

Beleving

Onze Commercieel Klantadviseurs zijn echt het verlengstuk van de organisaties van onze opdrachtgevers. Wij geloven dan ook in dedicated ruimtes, ingericht met branding van onze opdrachtgevers. Zo zorgen we ervoor dat jouw identiteit, onderdeel wordt van onze dagelijkse praktijk.

Fun

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Het vak van de Commercieel Klantadviseur is inspannend; elk klantcontact verdient zijn eigen aanpak en daarmee dus opperste concentratie. Dan moet je af en toe ook kunnen ontspannen. Even stoom afblazen tijdens een potje tafeltennis. Ontspannen in de kantine. Of gamen in een belevingshoek. Maar die ontspanning kan ook ergens anders dan op de werkvloer. We organiseren elke 2 maanden een evenement. Van themafeest tot Kerstgala, van karaoke tot pubquiz, voor iedereen is er een geschikte gelegenheid om van collega’s vrienden te maken!

Meer weten over onze diensten?

We leggen je graag uit welke kanalen we inzetten om van jouw klanten, tevreden klanten te maken!

Enthousiast geworden over onze werkwijze? Zelf eens de sfeer ervaren?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op één van onze vestigingen.
Back To Top

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.