skip to Main Content

HIYA

Wat HIYA doet voor jouw klantcontact

Jouw klanten ervaren het als prettig wanneer calls een identiteit hebben, een identiteit die verder gaat dan een herkenbaar telefoonnummer alleen. 

Met HIYA zorgen we ervoor dat de telefoontjes naar jouw klanten binnenkomen met de naam van je organisatie. Met jouw logo. Én met het doel waarvoor je belt. 

Met HIYA krijg je inzicht in de reputatie van je outbound telefoonnummers. Daarmee pak je de regie terug over je contactstrategie en zorg je voor een klantvriendelijk en doeltreffend contact. Zo scheiden we de bedrijven met goede bedoelingen van de fraudeurs.

Wat dat oplevert

Beter bereik

Bellen met een identiteit zorgt voor fors hogere pickup rates ten opzichte van bellen met een bekend nummer alleen.

Hogere klanttevredenheid

Door direct duidelijk te maken wie je bent en zelfs met welk doel je belt, geef je jouw klanten een duidelijke keuze. Nemen ze je op? Of bellen ze je later terug? Jouw klant bepaalt. En dat zie je terug in de klanttevredenheid.

scammers buiten spel

Geen last meer van telefoonnummer spoofing. HIYA laat alleen je  eigen gesprekken met jouw nummer door naar klanten.

Lagere CPO

Doordat klanten bewuster kiezen voor het opnemen, daalt het aantal ongelegen belletjes. Zo zorg je met HIYA voor lagere kosten per order. Haal nog meer uit je klantenbestand!

Download onze brochure

Meer weten over de werking van HIYA?

Laat dan je gegevens achter en ontvang direct onze uitgebreide brochure. Zo ontdek je precies hoe HIYA bijdraagt aan een beter resultaat én een hogere tevredenheid in het contact met jouw klanten. 

Binnenkort nemen we contact met je op om te bespreken waar HIYA jou kan helpen aan nóg blijere klanten.

HIYA inzetten voor het contact met jouw klanten?
We helpen je graag met de inrichting!

Back To Top

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.