skip to Main Content

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij 2Contact ondernemen we met respect voor mens en milieu. 

Alleen op die manier zijn we namelijk toekomstbestendig.

Duurzaamheid & Milieu

Als klantcontactcenter en zakelijke dienstverlener is onze CO2 voetafdruk weliswaar relatief klein, maar wij hebben diverse maatregelen getroffen om de CO2 uitstoot nog verder tot een absoluut minimum te beperken:

"Klantcontact draait in de eerste plaats om mensen."

Nieuwsgierig wat 2Contact voor jou kan betekenen?

Duurzaamheid & Mens

Voor ons is een andere belangrijke pijler van maatschappelijk verantwoord ondernemen de mens. 

Klantcontact draait in de eerste plaats om mensen. Wij hebben een divers medewerkersbestand, waar iedereen het volste recht heeft zichzelf te zijn. In overleg met gemeenten en lokale instanties bieden wij ook kansen aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. 

Samenwerken in een klantcontactcenter, dat betekent voor ons het op een ethische en correcte manier omgaan met onze medewerkers en onze opdrachtgevers en hun klanten. 

Bij 2Contact doen we er alles aan om een veilig en prettig werkklimaat te creëren. We geloven daarbij in het ontwikkelen van onze mensen. Dat leidt uiteindelijk tot de kwalitatief hoogstaande dienstverlening die wij ambiëren voor onze opdrachtgevers.

Bronzen medaille Ecovadis

2Contact heeft de Bronzen medaille ontvangen van het gerenommeerde ratingbureau Ecovadis, gespecialiseerd in het beoordelen van milieuprestaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Hiermee zijn we beloond voor onze inspanningen op het gebied van bedrijfsethiek, respect voor milieu, arbeids- en mensenrechten en duurzame inkoop.

In de wetenschap dat het voortdurend verbeteren van onze sociale en ecologische voetafdruk permanente metingen, beoordelingen en analyses vereist, heeft 2Contact een MVO beleid opgesteld dat is afgestemd op alle niveaus van de organisatie.

Back To Top

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.