skip to Main Content

Market Insights

Waarom bellen klanten naar je klantenservice? Welke vragen worden het meest gesteld? Waarom kiest je klant voor de concurrent? Zijn je klanten eigenlijk wel tevreden? In elk persoonlijk klantcontact ligt een schat van informatie opgesloten. Wij zetten die informatie om in concrete actionable insights, zodat het klantcontact van morgen weer een stukje beter wordt dan vandaag!

Onze oplossingen

Concurrentie analyse

Weten waarom je klanten het aanbod van een concurrent hebben gekozen? Nauwgezet bijhouden waarom klanten je aanbod afslaan? Wij spreken dagelijks duizenden klanten. De uitkomsten van deze contacten geven jou haarscherp weer waar je staat ten opzichte van je concurrenten.

Klanttevredenheidsonderzoek

Heb je niet voldoende zicht op de tevredenheid van je klanten? Wil je meten wat het effect is van klantcontact op de klanttevredenheid? Wil je weten waar je klanten tegenaan lopen? Wij zoeken contact met je klanten, om te achterhalen waar je staat. Zo kun jij heel specifiek één ontevreden klant blij maken, of je signaleert een rode draad en je maakt al je klanten nog enthousiaster!

Optimalisatie van je klantprocessen

Waar bellen je klanten je het vaakst over? Wat is de reden dat nieuwe klanten toch uitvallen? Wil je meer grip op de volumes die op je afkomen? Wij geven je nauwkeurig inzicht in alle uitkomsten van ons klantcontact. Door zorgvuldig te categoriseren en daarover te rapporteren, zie je snel waar er voor je klanten nog een wereld valt te winnen.

Onze aanpak gaat verder

Met inzichten uit de markt alleen, heb je slechts een stukje van de puzzel in handen om je klantcontact tot een onvergetelijke ervaring te maken. Want hoe groot is bijvoorbeeld de kans op vertrek bij een ontevreden klant? Met hoeveel procent verbetert je conversie als je je aanbod scherper maakt dan dat van de concurrent? Lees hier hoe wij data inzetten om het volgende stuk van de puzzel in te vullen.

Ook de markt leren kennen door de ogen van jouw klant?

Back To Top

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.