skip to Main Content

Wet & Regelgeving

In de huidige tijd is data niet weg te denken uit je bedrijfsvoering. Je kunt als organisatie het verschil maken door de manier waarop je de data voor je laat werken én hoe je ermee omgaat.

Wij leggen je graag uit hoe wij dit aantoonbaar effectief voor je regelen.

"Met de juiste inzet van data kan je het verschil maken, zowel op het vlak van effectiviteit als op het vlak van privacy"

Nieuwsgierig wat 2Contact voor jou kan betekenen?

Plan - Do - Check - Act

Of het nu informatiebeveiliging betreft, de kwaliteit van onze processen of onze inspanningen voor het overtreffen van de verwachtingen van jouw klanten; wij hanteren altijd het Plan – Do – Check – Act principe als bewezen verbetermethode. Hoe dat er voor de conversaties met jouw klanten uitziet, kun je lezen op onze diensten overview pagina. 

Voor onze eigen bedrijfsprocessen stellen we heldere doelen: met een dwarsdoorsnede uit onze organisatie stellen we vast waar onze bedrijfsprocessen over een jaar moeten zijn, en welke kleinere stappen er per maand genomen kunnen worden richting dat doel. We stemmen af met welke KPI’s we kunnen meten of onze inspanningen effectief zijn geweest en leggen periodiek verantwoording over de voortgang af in transparante sessies voor het hele bedrijf.

Wij geloven dat we alleen verbeteringen kunnen realiseren, als de daarvoor nodige veranderingen breed worden gedragen. Daarom zorgen we dat al onze collega’s weten waar we staan en welke invloed zij hebben op het bereiken van die doelen. 

Gelukkig keuren we niet alleen ons eigen vlees. Jaarlijks kijkt een onafhankelijke auditor naar onze bedrijfsprocessen met het oog op kwaliteit en informatiebeveiliging. Om de ISO certificering daadwerkelijk te bemachtigen, moet er niet alleen sprake zijn van het strak regelen van de bedrijfsprocessen. Minstens zo belangrijk is dat we onze gestelde doelstellingen realiseren!

We zijn trotse bezitter van de certificaten ISO 27001 (informatiebeveiliging ) en ISO 9001 (kwaliteitsmanagement). Hiermee kunnen we je garanderen dat het continu verbeteren en veilig omgaan met jouw gegevens, bij ons goed geregeld is. 

Specificatie

In ons klantcontact handelen we verder conform de volgende normen, richtlijnen, wetten en afspraken:

Informatiebeveiliging bij 2Contact

Men beseft bij 2Contact heel goed, dat je de juiste omgang met privacygevoelige data alleen voor elkaar krijgt, wanneer je daar structureel aandacht aan besteedt. Alle medewerkers krijgen hier in hun loopbaan op verschillende manieren informatie over aangereikt en kennis wordt getoetst, bijvoorbeeld door middel van e-learnings, trainingen en berichten via het interne communicatiesysteem. Daarmee is het borgen van de informatiebeveiliging geen papieren exercitie geworden, maar een levend proces.

Stefan - WR outline
Stefan van Nifterick consultant bij MnP Solutions

Bij 2Contact zijn ze specialist in de wet- & regelgeving in dit vak en weten ze precies wat er niet door de beugel kan. Hierdoor behoeden ze ons ook voor fouten.”

Abdel

Horen hoe onze ideeën jouw klanten enthousiaster kunnen maken?

Back To Top

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.