skip to Main Content

Managed Insourcing

Vind jij dat klantcontact het belangrijkste kompas voor je organisatie is? Ben jij van mening dat je door goed naar je huidige klanten te luisteren, continu in staat bent om je processen en producten te verbeteren? Wil je daarom dicht op je klantcontactcentrum zitten? Maar wil je wel volledig ontzorgd worden in het werven van de juiste medewerkers? Die ervoor zorgen dat jij je targets gaat halen? Dan is managed insourcing de ideale oplossing.

Hoe dat werkt

We plaatsen een team van medewerkers bestaande uit staf en klantadviseurs die zorgdragen voor het behalen van alle KPI’s. Door op maat gemaakte rapportages behoud je de controle en weet je altijd wat er speelt binnen jouw klantenbase. 2Contact geeft advies over waar optimalisaties mogelijk zijn. 

Begrijpen klanten je laatste mail niet goed? Komt dat ene product telkens kapot aan? Is je dienstverlening op een specifieke postcode niet on par? Zorgt onduidelijkheid op de website voor teveel calls? 

Wij vertellen je hoe je een verbeterslag kunt doorvoeren.

Deze oplossing is vergelijkbaar met outsourcing. De medewerkers zijn en blijven in dienst van 2Contact. Maar met insourcing houd je het klantcontact ook nog eens fysiek dichtbij. Zo kun je letterlijk je oor te luister leggen om uit eerste hand mee te krijgen wat er speelt bij jouw klanten. Beschikken over specialisten dus, ook als je je systemen niet kunt of wilt ontsluiten aan de buitenwereld.

Hybride oplossing

Ben je tevreden met je inhouse klantcontactcenter maar ben je op zoek naar flexibiliteit, schaalbaarheid en ondersteuning in het behalen van de beste resultaten? Dan is een managed flexpool de ideale oplossing. Wij plaatsen een team medewerkers en staf dat bepaalde werkstromen overneemt of meedraait in het klantcontactcenter. Dit heeft vaak een versterkend effect: men houdt elkaar scherp, wil van elkaar leren én er ontstaat een gezond competitiegevoel. 

2Contact neemt de volledige verantwoordelijkheid voor werving, coaching en kwaliteitsbewaking van dit team. We voorzien je in deze oplossing continu van input om ook morgen de wedstrijd weer te winnen

Samen de beste inrichting voor het contact met jouw klanten bepalen?

Back To Top

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.