skip to Main Content

Diensten: overview

Wil jij dat je klanten enthousiast raken van elk contact met jouw organisatie? Wil je je klanten op een slimme manier informeren? Ben je op zoek naar ondersteuning voor je sales activiteiten? Of wil je juist zoveel mogelijk kanalen inzetten om jouw klanten fantastische klantenservice te bieden? Wij helpen je graag met een passend antwoord op al deze vragen. 

Die oplossing vinden, begint met samen kijken naar welke business processen er passen bij je uitdaging. Kijken naar hoe de Customer Journey voor jouw klanten verloopt. Met elkaar bepalen we op welke momenten in die klantreis wij jouw klant gaan spreken en hoe. Samen zitten we aan de knoppen en bedenken we een plan om voor jouw klanten de beste klantenservice te realiseren, of een dijk van een saleservaring neer te zetten. We kiezen daarbij de kanalen uit die passen bij je doelgroep en je wensen.  

Tijdens het realiseren van sales of het verlenen van service, vergaren we inzichten, bouwen we data op en komen onze experts met voorstellen om de klantervaring nog beter te krijgen. Waardevolle input om samen opnieuw aan de knoppen te draaien. Alles met het doel om die klantervaring nog beter te krijgen. 

Misschien klinkt dat als een heel uitvoerig en ingewikkeld proces, maar we kunnen het best simpel houden.

We leggen je graag uit hoe we samen tot de beste ervaring voor jouw klanten komen:

Customer Experience
info-(1)

Samen met jou, de opdrachtgever, gaan we kijken naar de beste inrichting van het klantcontact. Welke kanalen gaan we inzetten? Welke tone of voice past bij de doelgroep? Welke processen moeten we automatiseren om jouw klanten snel verder te helpen? Hoe en op welke manier leggen we CX data vast zodat jij jouw producten en processen nog beter kunt maken?

Oftewel, in mooi jargon:

Hoe we samen het beste klantcontact inrichten?
Lees het hier!

info-(1)
Bestaande of toekomstige klanten benaderen we met de volgende salesactiviteiten:

Je omzet laten groeien?
Lees hier hoe!

info-(1)

Om van jouw klanten ambassadeurs te maken, zetten we de volgende kanalen in:

Je klanten nog blijer maken?
Lees hier hoe!
info-(1)

Onze experts komen tijdens het uitvoeren van het klantcontact tot waardevolle inzichten.

Inzichten die jou de volgende concrete input oplevert:

Welke inzichten wij kunnen bieden?
Lees het hier!

info-(1)

Tijdens het uitvoeren van jouw klantcontact, bouwen we data op. En die zetten we graag op een slimme manier in, om het volgende klantcontact nog beter te laten zijn. Hoe we dat doen:

Meer weten over onze unieke inzet van data?
Lees het hier!

info-(1)

We kijken kritisch naar onze eigen prestaties. De ervaringen van onze Commercieel Klantadviseurs, de opgebouwde data en de marktinzichten bundelen we tot hele concrete voorstellen ter verbetering. Hoe kunnen we er vanaf de volgende contacten voor zorgen dat jouw klanten nog enthousiaster worden?

Met die munitie op zak gaan we weer terug naar start, draaien we samen aan de knoppen van de Customer Experience Control en doorlopen we de cyclus opnieuw!

Wat voor verbeteringen wij voor onze klanten bedenken?
Lees het hier!

Enthousiast geraakt van dit proces? Neem contact op en ontdek hoe wij jouw klanten nog enthousiaster kunnen maken!

Back To Top

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.