Michel Lindenborm

Functie: IT & Development Manager

Ik haal mijn uitdaging uit het zo
effectief mogelijk inzetten van de techniek!

Bart Spek

Functie: Client Team Manager

“In onze Business Unit staan plezier,
hard werken, een sportieve teamspirit
en professionaliteit voorop”

Matthijs Bakker

Functie: Operationeel Directeur

“De hele dag met iedereen in gesprek
om te kijken hoe we zaken beter, slimmer,
efficiënter en mooier kunnen maken”

Tasso Georgiou

Functie: Sales & Marketing Manager

“Kostbaar is de wijsheid die door
ervaring wordt verkregen”

Kirsten Sakko - de Hoog

Functie: Client Team Manager

Mijn expertise spitst zich toe op inbound telemarketing

Riquette van Brunschot

Functie: Client Team Manager

“Samen met een team gemotiveerde
medewerkers verzorgen wij
hoogwaardige klantcontacten”

Madelief Terwogt

Functie: Financal Controller

“Al vanaf 2001 verzorg ik met
veel plezier de boekhouding”

Pieter Prins

Functie: Client Team Manager

“Wij eisen het maximale van onszelf en
onze medewerkers terwijl we ook ruimte
maken voor lol en ontspanning”

Joke Lammers-de Weers

Functie: Manager Operations

“Tijdens mijn studie ben ik als
Contactagent bij 2Contact
Haarlem begonnen”

Wendy Willaert

Functie: Algemeen directeur

“Het geeft veel voldoening om te zien
dat wij met vrijwel al onze opdrachtgevers een
langdurige succesvolle samenwerking hebben”

Ellen Klomp

Functie: Facility Unit Manager

"Het leuke aan deze functie is dat ik
samenwerk met een jong en professioneel team."

Katyana van Delft

Functie: Facility Unit Manager

“Omdat we elke dag samenwerken met
jonge, gedreven en enthousiaste mensen is
geen dag hetzelfde”

Michel Lindenborm

Vestiging: Holding
Email: mlindenborn@2contact.com

Ik ben Michel Lindenborn en als IT & Development Manager werkzaam op onze vestigingen in Haarlem en Den Bosch. In die hoedanigheid ben ik eindverantwoordelijk voor het draaiende houden van onze systemen. Bovendien houd ik me bezig met het zo optimaal mogelijk inzetten van de techniek voor onze opdrachtgevers met onze ontwikkelaars.​ Het leuke van mijn werk vind ik dat ik me, samen met mijn ervaren team, begeef op het snijvlak van onze business en de IT. Dat ik sinds 2001 bij 2Contact werk en er veel commerciële functies heb bekleed, helpt me om onze techniek continu vanuit bedrijfsperspectief te benaderen en in te zetten.

Bart Spek

Vestiging: Den Bosch
Email: bspek@2contact.com

Mijn naam is Bart Spek, in het verleden begonnen als Commercieel Klantadviseur bij 2Contact in Haarlem en nu werkzaam als Client Team Manager in Den Bosch. Tijdens mijn lange periode bij 2Contact heb ik verschillende operationele functies bekleed en hierdoor weet ik als geen ander hoe campagnes tot een succes gemaakt kunnen worden. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met een heel team bestaande uit de Operations Manager, verschillende Campaign Managers (supervisors) en natuurlijk de Commercieel Klantadviseurs die we speciaal selecteren voor uw project.

Ik kijk bij de opstart van uw campagne samen met u kritisch naar uw wensen en tevens zal ik een adviserende rol innemen om te bekijken wat u vooral wél en wat u vooral niet zou moeten doen. Daarnaast is regelmatig contact met u als klant erg belangrijk voor mij zodat we wekelijks gedachten uit kunnen wisselen om samen het hoogste rendement te behalen.

In onze Business Unit staan plezier, hard werken, een sportieve teamspirit en professionaliteit voorop. Dit zijn de ingrediënten die uw campagne tot een succes zullen maken!

Matthijs Bakker

Vestiging: Holding
Email: mbakker@2contact.com

Mijn naam is Matthijs Bakker ik ben Operationeel Directeur en aandeelhouder van 2Contact. In mijn functie ben ik eindverantwoordelijk voor de operatie van onze vestigingen in Haarlem en in Den Bosch. In mijn functie stuur ik samen met Wendy Willaert (Algemeen Directeur) de managementteams van 2Contact aan. Aan mij de taak om te zorgen dat iedereen voldoende middelen heeft om zijn of haar werk perfect uit te kunnen voeren. Dat is ook gelijk het leukste van mijn werk. De hele dag met iedereen in gesprek om te kijken hoe we zaken beter, slimmer, efficiënter en mooier kunnen maken. Sinds 1998 ben ik werkzaam bij 2Contact en in die tijd heb ik zo'n beetje alle functies wel doorlopen, inclusief het contactagentschap.

Tasso Georgiou

Vestiging: Holding
Email: tgeorgiou@2contact.com

Mijn naam is Tasso Georgiou en per 1 augustus 2011 bekleed ik de rol van Sales & Marketing Manager binnen 2Contact. In deze functie ben ik eindverantwoordelijk voor alle new business en het beheer van een groot aantal bestaande accounts. 2Contact is niet helemaal nieuw voor mij, van 2005-2007 ben ik al in dienst geweest van 2Contact. Destijds was ik als Account Manager New Business verantwoordelijk voor omzet bij nieuwe relaties. Veel van die bedrijven zijn al die jaren klant gebleven en nog steeds tevreden over de dienstverlening van 2Contact. Dat is voor mij eigenlijk de belangrijkste reden om terug te keren op het oude nest.

Kirsten Sakko - de Hoog

Vestiging: Haarlem
Email: Kirsten Sakko - de Hoog

Mijn naam is Kirsten Sakko - de Hoog en sinds april 2016 ben ik werkzaam als Client Team Manager bij 2Contact. In deze functie ben ik eindverantwoordelijk voor een Business unit en het onderhouden van de relaties met onze klanten.

In het verleden heb ik veel operationele management ervaring opgedaan bij verschillende (facilitaire) contact centers zoals VGZ-IZA, Unamic-HCN en Vliegtickets.nl.  

Samen met de Operation Managers, leid ik een team van jonge, professionele, zeer gemotiveerde medewerkers. Met z'n allen leveren wij kwalitatief hoogstaande service waarbij wij continue vanuit een pro actieve rol onze opdrachtgevers adviseren. 

Wat deze functie voor mij zo leuk maakt is de uitdaging om elke dag, met het hele team, het beste resultaat neer te zetten en zo de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Riquette van Brunschot

Vestiging: Den Bosch
Email: rvanbrunschot@2contact.com

Mijn naam is Riquette van Brunschot. Ik werk sinds 2009 als Client Team Manager bij 2Contact. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van een Business Unit en het onderhouden van de contacten met de klanten.

In het verleden heb ik bij diverse callcenters gewerkt. Bij Rabobank Nederland als Teamleider New Business. Bij KPN callcenters en SNT als projectmanager. Samen met een team gemotiveerde medewerkers verzorgen wij hoogwaardige klantcontacten.

Madelief Terwogt

Vestiging: Holding
Email: mterwogt@2contact.com

Ik ben Madelief Terwogt. Sinds 2001 werk ik bij 2Contact als Financial Controller. Ik verzorg de boekhouding en de financiële week- en maandrapportages. Heeft u vragen over bijvoorbeeld een aan u verzonden factuur? Neemt u dan contact met mij op!

Pieter Prins

Vestiging: Haarlem en Den Bosch
Email: pprins@2contact.com

Ik ben Pieter Prins. Sinds november 2012 ben ik werkzaam als Client Team Manager bij 2Contact. Binnen deze functie ben ik eindverantwoordelijk voor de beheersing van projecten qua tijd, geld, kwaliteit, informatie, organisatie en mensen. Met een resultaatgerichte, proactieve en tegelijkertijd 'fun loving' benadering leid ik samen met mijn Operations Manager ons team. Wij eisen het maximale van onszelf en onze medewerkers terwijl we ook ruimte maken voor lol en ontspanning. Dit uit zich in een gemotiveerd team dat iedere dag wil bijleren. Door altijd kritisch te zijn op zowel interne als externe factoren streven we naar het maximaal haalbare en denken we mee met onze opdrachtgevers.

Wat mijn functie zo leuk maakt is de voldoening wanneer een opdrachtgever een aanbeveling oppikt of wanneer we de verwachtingen overstijgen. Dit zijn de beloningen voor het harde werk dat ik met mijn team verzet.

Joke Lammers-de Weers

Vestiging: Den Bosch
Email: jlammers-deweers@2contact.com

Even voorstellen! Mijn naam is Joke Lammers – de Weers, werkzaam als Manager Operations op de vestiging Den Bosch.

Tijdens mijn studie ben ik als Commercieel Klantadviseur bij 2Contact Haarlem begonnen. Bij 2Contact Haarlem heb ik in 9 jaar meerdere functies op verschillende gebieden bekleed namelijk: Commercieel Klantadviseur, Personeelszaken medewerker, Personeelszaken manager, Facility unit manager en Client Team Manager. Sinds december 2007 ben ik werkzaam in Den Bosch in de functie van Manager Operations. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de vestiging Den Bosch en rapporteer aan de Algemeen directeur van 2Contact. In deze functie stuur ik het Managementteam van de vestiging Den Bosch aan en hou mij met de commerciële, financiële en facilitaire aspecten van de vestiging Den Bosch bezig.

Het leuke aan deze functie is het contact met de interne  en externe klanten, het leerproces van de medewerkers en organisatie en het op zoek blijven naar nieuwe ontwikkelingen welke ten goede komen aan de organisatie.

Wendy Willaert

Vestiging: Holding
Email: wwillaert@2contact.com

Mijn naam is Wendy Willaert ik ben sinds augustus 2003 Algemeen Directeur en aandeelhouder van 2Contact. In mijn functie ben ik eindverantwoordelijk voor zowel de resultaten van onze vestiging in Haarlem als in Den Bosch. In Haarlem zijn wij sinds 1998 actief in de callcenterbranche, in 2007 hebben wij de vestiging in Den Bosch geopend. In mijn functie stuur ik samen met Matthijs Bakker (Operationeel Directeur) het management team van 2Contact aan. Ik houd mij voornamelijk bezig met commerciële en financiële doelstellingen van 2Contact. Met name de relaties met onze verschillende opdrachtgevers vind ik zeer boeiend. Om die reden houd ik mij actief bezig met onze bestaande en potentiële relaties. Het geeft veel voldoening om te zien dat wij met vrijwel al onze opdrachtgevers een langdurige succesvolle samenwerking hebben. De dynamiek in een contactcenter zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Ellen Klomp

Vestiging: Haarlem
Email: eklomp@2contact.com

Mijn naam is Ellen Klomp. Na drie jaar te hebben gewerkt bij een grote HR dienstverlener werk ik sinds augustus 2007 als Facilityunit Manager bij 2Contact in Haarlem. Dit houdt in dat ik eindverantwoordelijke ben voor de resultaten van de Business Unit Facilities. De Business Unit bestaat uit vier teams, te weten Personeelszaken, Recruitment, Planning en Algemene/Facilitaire Zaken.

Belangrijk in mijn functie is o.a. het initiëren en realiseren van doelen op het gebied van instroom- en uitstroom (behoud) van Contact Agents, ziekteverzuim, beschikbare capaciteit voor de belprojecten van klanten en het adviseren van de interne organisatie met betrekking tot HR, Planning en facilitaire kwesties. Maar ook het aansturen, motiveren en beoordelen van de FU medewerkers en uiteraard het inspringen en meewerken waar nodig horen hierbij! Het leuke aan deze veelzijdige functie is dat ik dagelijks samenwerk met een jong professioneel en enthousiast team dat er met elkaar voor zorgt dat de backoffice binnen 2Contact goed geregeld is!

Katyana van Delft

Vestiging: Den Bosch
Email: kvandelft@2contact.com

Mijn naam is Katyana van Delft. Ik ben sinds januari 2009 werkzaam bij 2Contact 's-Hertogenbosch en intern doorgegroeid naar de functie van Facility Unit Manager (FUM). In deze functie ben ik eindverantwoordelijk voor de Facility Unit (FU) die uit de volgende afdelingen bestaat: P&O, Planning, Communicatie, Algemene zaken en Recruitment.

De FU houdt zich bezig met ondersteunende- en adviserende werkzaamhedenrichting het management van de Business Units en de medewerkers. De FUM let daarbij op de kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie van de werkzaamheden van de FU en het bereiken van de doelen die afgesproken zijn in het jaarplan. Een aantal onderwerpen die regelmatig de revue passeren zijn: inzetbaarheid van medewerkers, ziekteverzuim, in- en uitstroom en facilitaire zaken.

Omdat we elke dag samenwerken met jonge, gedreven en enthousiaste mensen is geen dag hetzelfde! Dit alles zorgt ervoor dat werken bij 2Contact altijd ontzettend dynamisch en uitdagend is.