skip to Main Content

“Sinds 2007 werken KPN en 2Contact samen. Hierbij zetten we in op meerdere sales campagnes, maar tegelijkertijd besteden we ook veel aandacht aan onze klantrelaties. Dus: klanten weten te behouden door een prettig gesprek, waarbij we bestaande problemen kunnen oplossen en/of de klant een handige tip kunnen geven.

De Commercieel Klantadviseurs van 2Contact weten hoe ze een sales gesprek om kunnen vormen in een servicegesprek, die als zeer prettig worden ervaren door onze klanten, zonder de sales doelstellingen uit het oog te verliezen. De opleiding, aansturing en monitoring van de kwaliteit, gebeurt volledig door 2Contact zelf omdat ze de kennis daarvoor in huis hebben.

Van een opdrachtgever en leverancier cultuur, wij vragen en zij draaien, is geen sprake. Er wordt steeds samen gekeken of we het uiterste uit een campagne halen. Door de professionaliteit binnen 2Contact kan KPN zijn wensen en doelstellingen beleggen, zonder daar vervolgens zelf dagelijks op aan te hoeven sturen. Het opzetten, aansturen, monitoren, bijsturen en evalueren wordt ons volledig uit handen genomen, omdat 2Contact zelf deze verantwoordelijkheid kan dragen en dat ook uitstraalt. Learnings vanuit de diverse campagnes worden wekelijks pro-actief geanalyseerd en continu overall geïmplementeerd. Deze learnings worden niet alleen gedeeld binnen 2Contact zelf, maar ook met samenwerkende, concurrerende callcenters. Deze transparantie naar KPN en concurrenten is een uitzondering en ervaar ik dan ook als zeer prettig.

Bovendien doet 2Contact veel voor haar medewerkers. Veel coaching, festiviteiten en incentives zijn hier onderdeel van. We proberen gezamenlijk de Commercieel Klantadviseurs zoveel mogelijk te betrekken bij de ontwikkelingen van KPN. Hierdoor geven medewerkers vaak aan dat zij voor KPN werken i.p.v. 2Contact. Dat is als opdrachtgever toch het mooiste compliment!”

Back To Top

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.