skip to Main Content

2Contact breidt uit met vestiging in Nijmegen

2Contact opent nieuwe vestiging in Nijmegen

Half september openen de deuren van een nieuwe vestiging van 2Contact, in Nijmegen. Een gesprek met Matthijs Bakker, Operationeel Directeur bij 2Contact, over de keuze voor Nijmegen, over een andere werkwijze én de ambities in de stad aan de Waal.

2Contact breidt uit met vestiging in Nijmegen

Corona als katalysator

“We zien een groeiende vraag bij onze opdrachtgevers. Op onze huidige vestigingen kunnen we die groei onvoldoende opvangen met onze personeelswerving, ondanks het feit we nieuwe medewerkers goed weten te bereiken en bestaande medewerkers goed weten te behouden.” licht Matthijs Bakker de recente ontwikkelingen toe. “We zien dat door corona de arbeidsmarkt ons op dit moment gunstiger gezind is. Omdat we verwachten dat dat effect zal afnemen zodra er een vaccin is, hebben we besloten nu alvast daarop te acteren. Een derde vestiging in een nieuwe regio is wat ons betreft het beste antwoord op de groeiende vraag van onze opdrachtgevers. Zeker nu we beter aan goede mensen kunnen komen.” De keuze voor Nijmegen is gebaseerd op de demografische opbouw, de arbeidsmarkt en een concurrentie analyse.

Pop-up kantoor

“Corona heeft ons bovendien geholpen om onze werkwijze versneld te herdefiniëren. Daarin is de kantoorlocatie niet langer de centrale plek van waaruit het werk gedaan moet worden. We zien het kantoor inmiddels veel meer als landingsplek voor nieuwe medewerkers en als een sociale hub voor bestaande medewerkers, dan als een werkplek met aanwezigheidsplicht.” licht Bakker de keuze voor een kleinere vestiging toe. “We kiezen voor een intensieve onboarding op locatie, waarin een aantal weken getraind wordt op vaardigheden en veel aandacht besteed wordt aan de bedrijfscultuur. Daarna pakken onze klantadviseurs vanuit huis de werkzaamheden op.” Op afstand, maar nooit uit het zicht, zo blijkt ook uit dit artikel van Commercieel Directeur Pieter Prins, waarin hij uitvoerig beschrijft hoe 2Contact met thuiswerkende klantadviseurs continu werkt aan het behoud van de unieke bedrijfscultuur.

Compliment

“De opening van een nieuwe vestiging is een groot compliment voor al onze bestaande medewerkers. Zij hebben ervoor gezorgd dat onze opdrachtgevers meer werk bij ons willen beleggen en dat resulteert dus nu in onze nieuwe locatie. 

Omdat we ons in Nijmegen allereerst zullen richten op het uitbreiden van bestaande campagnes van onze opdrachtgevers, verandert er aan de contacten en werkwijze met onze opdrachtgevers weinig. Onze ervaren Client Team en Operations Managers blijven eindverantwoordelijk voor de resultaten van onze opdrachtgevers, ongeacht de vestiging.” aldus Bakker.

Met het openen van de vestiging van Nijmegen keert bovendien Elmar Bonke terug in de gelederen van 2Contact, na enkele jaren als oprichter van Fresh Toast en COO bij Platform161

2Contact Nijmegen start half september en openstaande vacatures vind je via https://werkenbij2contact.com.

Matthijs Bakker is Operationeel Directeur bij 2Contact. Benieuwd naar wat de opening van onze vestiging in Nijmegen kan betekenen voor jouw klantcontact? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons!

Deel dit bericht... kies je platform:

Misschien vind je dit ook interessant

Horen hoe onze ideeën jouw klanten enthousiaster kunnen maken?

Back To Top

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.