skip to Main Content

2Contact lanceert nieuwe jobsite

Sinds deze maand beschikt 2Contact over een vernieuwde werken-bij website. En dat dat meer is dan alleen een opgefriste online etalage, legt Bowy van Dam, Manager Recruitment bij 2Contact, graag uit. Over het digitale startschot van een nieuwe strategie én grote ambities.

Medewerker aan het woord

“Onze huidige groep medewerkers, dát zijn onze ambassadeurs.” opent Bowy het gesprek. “Zij weten wat werken bij 2Contact leuk en waardevol maakt. Met de nieuwe werken-bij site kunnen we ons merk veel beter positioneren en werken aan het gewenste imago. Dat betekent dus veel authentiek beeld en toffe video’s, waarbij je als werkzoekende niet alleen een goed idee krijgt van waar je terecht komt, maar ook meer inzicht krijgt in wat werken bij 2Contact je oplevert.” 

Bowy, lachend: “Spoiler alert, dat is namelijk meer dan een salaris alleen.” Op de nieuwe jobsite van 2Contact, die samen met Booston werd ontwikkeld, is er dan ook ruimschoots aandacht voor de mensen, cultuur en de manier waarop je je bij 2Contact verder kunt ontwikkelen.

Opdrachtgevers in de spotlight

“Naast die cultuur, bepaalt het merk waarvoor je bij 2Contact aan de slag gaat grotendeels hoe je dag eruit ziet. Elk van onze opdrachtgevers kent zijn eigen productportfolio, tone of voice en propositie. Daarom willen we potentiële medewerkers ook laten zien wat je dan straks gaat doen. En voor wie.” verklaart Bowy de prominente plek van opdrachtgevers op de nieuwe website. “Je bent straks echt dat verlengstuk van Staatsloterij, of die spreekbuis van Zonnebloem. Jij vertegenwoordigt KPN. Of VodafoneZiggo. Voor de klanten die je spreekt, ben jij het merk in persoon. Dat betekent dat je je ook onderdeel moet gaan voelen van de organisaties van onze opdrachtgevers.”

Ambities

Naast een nieuwe uitstraling én nieuwe insteek om werkzoekenden in een heftig concurrerende arbeidsmarkt nog beter te bereiken, is de nieuwe website ook technisch beter op de toekomst voorbereid. “Aan de achterkant is er een hoop ontwikkeld. Verbeteringen die ons in staat stellen om veel efficiënter de juiste vacatures bij de juiste doelgroep te krijgen. De meetbaarheid van advertising campagnes end to end pas echt goed door te rekenen. Daarbij sluit de site ook naadloos aan op onze interne processen. Dat zorgt ervoor dat we sollicitanten veel sneller kunnen opvolgen dan we voorheen konden. Een absolute must in de huidige arbeidsmarkt, want anders zijn sollicitanten gewoon al bij de buren aan de slag.” schetst Bowy strijdlustig.

Met de oplevering van werkenbij is er een van de eerste concrete stappen gezet richting meer zichtbaarheid voor het werkgeversmerk 2Contact. Bowy vertelde eerder al meer over deze en andere ambities, in een interview tijdens zijn start bij 2Contact.

Benieuwd naar de actuele vacatures? Of ken je iemand die het vacatureaanbod absoluut eens moet bekijken? Kijk dan hier voor alle toffe jobs bij 2Contact.

Deel dit bericht... kies je platform:

Misschien vind je dit ook interessant

Horen hoe onze ideeën jouw klanten enthousiaster kunnen maken?

Back To Top

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.