skip to Main Content

2Contact Nijmegen groeit explosief

2Contact opent nieuwe vestiging in Nijmegen

Vorig jaar september opende 2Contact de vestiging in Nijmegen. Met corona als katalysator voor het versneld doorvoeren van het thuiswerken en de groeiende vraag vanuit opdrachtgevers, werd de nieuwe vestiging in een aantal weken opgetuigd. En met succes; in minder dan een half jaar tijd is de groei zó fors, dat de vestiging qua ruimte is verdubbeld.

2Contact Nijmegen groeit explosief

“Het verdient echt opnieuw een groot compliment aan de operatie.” vertelt Matthijs Bakker (Operationeel Directeur). “De kwaliteit van onze dienstverlening zorgde ervoor dat we überhaupt uit konden breiden naar een nieuwe stad. Nu zie je dat we de kwaliteit die onze opdrachtgevers van ons gewend zijn, ook op de nieuwe vestiging kunnen leveren. Daarmee diende de volgende uitbreiding zich dus aan. Gelukkig hebben we daar rekening mee gehouden bij de keuze voor dit pand en kunnen we op dezelfde locatie uitbreiden met een extra vloer.”

 

De extra verdieping is vorige maand in gebruik genomen en biedt plaats aan het dubbele aantal klantadviseurs op locatie. De vestiging dient daarbij vooral als hub: een plek waar nieuwe medewerkers kunnen landen en bestaande medewerkers periodiek terugkomen om feeling te houden met het team van klantadviseurs.

2Contact opent nieuwe vestiging in Nijmegen

Het team in Nijmegen versterken? Kijk dan hier voor een overzicht van de actuele vacatures. Eerder schreven we uitgebreid over de opening van de vestiging Nijmegen. Dat artikel lees je hier.

Deel dit bericht... kies je platform:

Misschien vind je dit ook interessant

Horen hoe onze ideeën jouw klanten enthousiaster kunnen maken?

Back To Top

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.