skip to Main Content

Whitepaper: Minder bellen, meer bereiken.

Meer bereiken dan alleen meer bereiken.

Sinds de invoering van het bellen met bekend nummer, loopt het bereik op outbound campagnes terug. Als reactie op die ontwikkeling kiezen organisaties vaak voor het voeren van meer gesprekken. Dat heeft vaak op korte termijn wel effect, maar levert daarnaast veel irritatie op. Telefoonnummers worden aangemerkt als spam, op internetfora duikt de naam van je bedrijf steeds vaker in negatieve zin op. 

Elke organisatie met outbound klantcontact kent op dit moment dezelfde uitdagingen: hoe ga je uit een klantenbestand zoveel mogelijk contacten behalen? Hoe vergroot je de kans op een gesprek, zonder irritatie op te wekken als gevolg van teveel pogingen? Hoe zorg je voor een contactstrategie die juist bijdraagt aan de tevredenheid van je klanten? Kortom: hoe bereik je meer dan alleen maar meer bereik?

Whitepaper

In onze whitepaper ‘minder bellen, meer bereiken’ laten we je zien hoe we deze uitdagingen bij 2Contact succesvol aangaan. We vertellen je hoe onder andere de inzet van data, het bellen met identiteit én een slimme koppeling met onze Workforce Management afdeling, zorgt voor significante verbeteringen in het bereik op de campagnes van onze opdrachtgevers.

Daarnaast laten we aan de hand van een praktijkcase zien dat er naast het bereik ook op het vlak van klanttevredenheid mooie verbeteringen haalbaar zijn.

Nieuwsgierig?

Schrijf je via onze landingspagina in en ontvang direct onze whitepaper in je mailbox. Je schrijft je dan ook gelijk in voor onze periodieke nieuwsbrief, met daarin de laatste insights op het gebied van klantcontact*.

* Uitschrijven voor deze nieuwsbrief kan op elk gewenst moment via een knop in de mail. We beloven je niet vaker dan één keer per zes weken een update te versturen.
Deel dit bericht... kies je platform:

Misschien vind je dit ook interessant

Horen hoe onze ideeën jouw klanten enthousiaster kunnen maken?

Back To Top

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.